Виставка народних умільців, присвячена 85-річчю створення Дніпропетровщини.

        Мистецтво і його прояви є невід'ємними частинами життя кожної людини, тому що вони допомагають формувати характер і смаки. Простір для нових ідей і творчості завжди знайдеться там, де мешкають життя і воля.

        Стало традицією у лютому місяці  в ЗЦПР проводити    виставку народних майстрів. Актову залу прикрасили  роботи з різних технік виконання,   а виконавці -  мешканці міста.   Це жінки та чоловіки, різні за віком – від молодших школярів до вже досвідчених бабусь та дідусів.                 

      Виставка тривала цілий тиждень.  За час роботи чудово прикрашену актову залу відвідали   мешканці  та гості  міста, а найважливіше те, що багато дітей отримали позитивні емоції під час огляду  робіт своїх земляків.  

      Зеленодольськ вже давно заробив славу «талановитого» міста, дехто називає  його «Містом майстрів» і це дійсно так! Його жителі завжди дивували оточуючих своїм відношенням  до мистецтва. Творчі здобутки зеленодольських майстрів знають не тільки в  Україні, а й за її межами.   

       Маємо надію, що нове покоління продовжить справу народних умільців, а такий вид мистецтва як вишивка, буде й далі тільки процвітати!

       Висловлюємо  подяку працівникам ЗЦПР за кропітку роботу з організації та проведення щорічних виставок народних майстрів!